صفر تا صد سبک استیم پانک

صفر تا صد دکوراسیون داخلی استیم پانک

اگر شما هم از آن دسته افراد خوش‌ذوق و باسلیقه‌ای هستید که به دنبال دکوراسیون داخلی خاص و منحصر به فرد می‌گردند، ایده گرفتن از سبک طراحی استیم پانک و تلفیق آن با دکوراسیون داخلی مدرن یا معاصر می‌تواند ظاهری فوق‌العاده اما درعین‌حال تک و منحصر به فرد به دکوراسیون داخلی‌تان بدهد. اگر تا بحال نام دکوراسیون داخلی استیم پانک به گوشتان نخورده، هیچ نگران نباشید چون تنها نیستید! استیم پانک از آن سبک های طراحی داخلی است که کمتر، خصوصا در ایران، به آن توجه شده؛ به همین علت است که آشنایی با این سبک همچون یافتن گنج پنهانی می‌ماند که خاص‌ترین دکور و چیدمان داخلی را به شما هدیه می‌دهد.

امکان ندارد ذوق طراحی داخلی داشته باشید و تا الان کنجکاوی و اشتیاق را زیر پوست خود احساس نکنید! مشتاقید بدانید طراحی داخلی استیم پانک چیست؟ کنجکاوید بدانید در چیدمان داخلی استیم پانک چه المان‌هایی رعایت می‌شود؟ راه‌های افزودن جنبه‌هایی از استیم پانک به دکوراسیون داخلی معاصر را نمی‌دانید؟ راه چاره همینجاست! با ما در ادامه این مقاله از وبلاگ پایپ دکو همراه باشید تا صفر تا صد سبک استیم پانک را با یکدیگر بررسی کنیم.

در ادامه خواهید خواند...

نمونه ای دکوراسیون استیم پانک

استیم پانک؟!

«انگار هر روز سبکهای عجیب و غریب‌تری از آسمان نازل می‌شود! آخر این استیم پانک دیگر چیست؟» به شما حق می‌دهیم اگر هنگام خواندن تیتر یا مقدمه این مقاله چنین افکاری به ذهنتان خطور کرده باشد. خصوصا تازگی سبک‌های متنوعی راه خود را به دکوراسیون داخلی ایرانی باز کرده‌اند، اما واقعیت امر این است که این سبکها سالیان سال است که در کشور های غربی و اروپایی مطرح بوده و طرفداران پروپاقرص خود را دارند. آشنایی با این سبک‌های متنوع طراحی داخلی باعث پرورش خلاقیت طراحان شده و از محدود شدن ایده‌پردازی و تصویرپردازی ایشان جلوگیری می‌کند.

تاریخچه استیم پانک

دکوراسیون داخلی سبک استیم پانک را می‌توان الهام گرفته از عصر ویکتوریایی اروپا و هنر و معماری گوتیک دانست. در عصر ویکتوریا (یا همان زمان حکومت ملکه ویکتوریا در انگلستان که از سال 1837 آغاز شده و تا 1901 به طول انجامید) انگلستان به قطب اصلی قدرت در دنیا تبدیل شده و شاهد پیشرفت‌های چشمیگیری در صنعت خصوصا پس از انقلاب صنعتی بود. استیم پانک که از همین حال‌وهوای نوین صنعتی  سرچشمه گرفته است با قراردادن ماشین‌آلات صنعتی و المان‌های مکانیکی در قلب خود، پیشرفت صنعتی را پاس داشته و به رخ جهانیان می‌کشد.

با این حال، استیم پانک تنها الهام گرفته از انقلاب صنعتی نیست و از سبک‌های متفاوت و متنوعی وامدار است. در واقع استیم پانک وقار و ظرافت عصر ویکتوریای اروپا را با المان‌هایی صنعتی و گوتیگ تلفیق می‌کند تا ترکیبی دل‌انگیز از قدیم و جدید ایجاد کند. همین ویژگی استیم پانک است که باعث می‌شود طراحان داخلی بتوانند طراحی داخلی استیم پانک را با انواع بسیار زیادی از دیگر سبک‌های دکوراسیون داخلی معاصر مانند طراحی مدرن، روستیک، مینیمال و بوهو ترکیب کنند.

طراحی داخلی استیم پانک در اتاق نشیمن

پالت رنگی مورد استفاده در استیم پانک

با توجه به تاریخچه استیم پانک، به احتمال زیاد تصور می‌کنید که داشتن چیدمان داخلی با سبک استیم پانک به معنای استفاده از رنگ‌های خاکی و قهوه‌ای و مسی و برنز و به طور کل رنگ‌های متالیک است. این تصور کاملا درست است؛ اما اگر استیم پانک را محدود به این رنگ‌ها بدانید، آن موقع است که دچار اشتباه شده‌اید!

با وجود رنگ‌های تیره‌تر متالیک در این سبک، رنگ‌هایی همچون کرم، آبی آسمانی یا فیروزه‌ای، صورتی پررنگ یا بنفش کم رنگ، قرمز تیره، سبز روشن، سبزآبی و مهمتر از همه، رنگ سوبیایی یا سیبیایی است که از ترکیب قهوه‌ای و قرمز بدست می‌آید. دیگر رنگ‌های گرم مانند زرد و نارنجی هم در سبک استم پانک استفاده می‌شوند، خصوصا در شیدهای تیره‌تر. در دکوراسیون داخلی استیم پانک می‌توانید هر تعداد از این رنگ‌ها که مد نظرتان است را با هم ترکیب کنید تا به چیدمان موردعلاقه خود دست یابید.

رنگ های روشن مورد استفاده در استیم پانک

المان‌های مورد استفاده در استیم پانک

همانگونه که به آن اشاره شد، استیک پانک ترکیب گذشته با حال است. استیم پانک برای دستیابی به این هدف از چوب‌ (خصوصا با رنگ‌های تیره)، چرم و  لوله‌ و قطعات فلزی استفاده می‌کند. اگر چوب استفاد شده، چوب بازیافتی یا مرمت شده باشد که چه بهتر! چیدمان داخلی بزرگ با ظاهری صنعتی به استیم پانک جلوه خاصی می‌بخشند. منظور از ظاهر صنعتی، استفاده از چوب و فلز و به چشم خوردن رنگ‌های فلزی است. علاوه بر فلز و چوب، چرم یکی دیگر از اصلی‌ترین مواد مورد استفاده در طراحی استیم پانک است. علاوه بر اینها، استفاده از نمای آجر هم می‌تواند بسیار برای دست‌یابی به حال و هوای استیم پانک کمک‌کننده باشد. اگر دیواری آجری در محیط مد نظرتان وجود دارد آن را مرکز توجه کنید یا در صورت تمایل، با استفاده از دیوارکوب‌های طرحدار، به بخشی از دیوار خود نمای آجر بدهید.

استفاده از چرم، چوب و رنگ های تیره در استیم پانک

چگونه حال و هوای استیم پانک را به هر چیدمانی بیفزاییم؟

  1. از وسایل یا تزئینات قدیمی یا عتیقه استفاده کنید. لزومی ندارد حتما قدیمی باشند، همین که قدیمی به نظر برسند کافیست!
  2. قفسه‌های کتاب و کابینت‌هایی را در نظر بگیرید که رنگ فلزی دارند
  3. به عنوان میز یا عسلی جلو مبلی از چمدان‌های بزرگ و کهنه استفاده کنید.
  4. برای تزئین دیوار نقشه‌های کهنه‌ای را مانند تابلو به دیوار آویزان کنید. برای تزیین دیوار می‌توانید از گیاهان خشک شده که قاب گرفته شده‌اند نیز استفاده کنید.
  5. از چراغ ها، ماشین آلات و حتی قطعات ماشینی قدیمی و زنگ‌زده بی تفاوت نگذرید. چرخ‌دنده‌ها هم می‌تواند گزینه مناسبی برای چیدمان استیم پانک باشند.
  6. نورپردازی در این سبک حالتی کم نور و در عین حال مرموز دارد. ترکیب لامپ ریسه‌ای با دیوارهای آجری و جزئیات فلزی و چوبی چیدمان بسیار خارق‌العاده خواهد بود.

نمونه ای چیدمان داخلی سبک استیم پانک

سخن آخر

شاید کمتر کسی درباره دکوراسیون داخلی استیم پانک شنیده باشد، اما ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن هر چیدمانی که از آن تبعیت کند را به دکوری خاص و کم‌نظیر تبدیل می‌کند. استیم پانک که نشات گرفته از عصر ویکتوریایی اروپا و معماری گوتیگ است، ظرافت و وقاری ویکتوریایی دارد اما در عین حال، به علت همزمانی به انقلاب صنعتی، صنعت را ارج نهاده و آن را در مرکز توجه قرار می‌دهد.

امیدواریم آشنایی با این سبک برای شما نیز الهام‌بخش بوده و ایده‌های جدیدی را در خلاقیتتان شعله‌ور کرده باشد! پایپ دکو به عنوان تولیدکننده برگزیده محصولات استیم پانک در ایران، محصولات چیدمان داخلی بسیاری با تنوع فراوان را در اختیار شما مشتریان خوش‌دوق و هنردوست قرار می‌دهد. الان تنها چیزی که باقی مانده، این است که تصمیمی بگیرید چگونه می‌خواهید دکور خانه استیم پانک خود را بسازید و از آن نهایت لذت را ببرید!

نظر شما درباره این سبک چیست؟ آیا تابه‌حال اسم آن به گوشتان خورده بود؟ آیا از این ترفندها برای افزودن حال و هوای استیم پانک در دکوراسیون داخلی خود استفاده کرده اید؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما در اشتراک بگذارید! اگر هم نیاز به گرفتن ایده و آشنایی بیشتر با سبک استیم پانک دارید می‌توانید نگاهی به محصولات استیم پانک فروشگاه پایپ دکو بیندازید!

 

منابع: Foyr، Decoist

فرهاد گفت:
مطلب جالبی بود بدون اینکه بدونم اسم این سبک دکوراسیون چیست طرفدارش بودم ممنون بابت مقاله خوبتون حالا می تونم بیشتر راجع به این سبک تحقیق کنم.
سارا مقیمی گفت:
چه دکوراسیون قشنگیه
شروین گفت:
لذت بردیم از مقاله ی خوبتان لطفا بیشتر درباره ی سبک های دکوراسیون منزل بذارید
Ali گفت:
خوب بود مقالتون سبک جالبیه
نسترن گفت:
من مشتری پر و‌پا قرص کارها و طراحی های خاص شمام و حس میکنم کارهایی که از شما میخریم انگار یه کار تولید شده ی خارجی رو خریدیم از دقت و تمیزی کار بگونه ای که کار رو از هر طرف نگاه میکنی بسیار تمیز و بادقت طراحی و ساخته شده و زیره ی کارها به میز وپاتختی هایی که روشون قرار میدی صدمه ننیزنن وچراغها یا میز ها و‌نیمکت ها هم فوق العاده شیکن و در اوج زیبایی
hesam گفت:
واقعا ترکیب چوب و آهن جذابه مخصوصا وقتی همراه هنر و خلاقیت میشه
محمد سلمانی گفت:
خیلی مقاله خوب وآموزنده ای بود و از کار های زیباتون لذت بردم
mehrad گفت:
من کافه دارم تو تهرانپارس و این مقاله خیلی کمکم کرد این طرح ها برای کافه فوق العده میشه
مازیار ملکی گفت:
چقدر جالب من این طرح و مشابهشو خیلی جاها دیدم ولی اسمشو نمیدونستم

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید